sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

In da hood - Camden

Oon sen jo maininnut, että jos oikein hiuksia halotaan, niin postinumeron perusteella asun Kentish Townissa, mutta henkilökohtaisesti miellän tämän Camdeniksi, koska järin kauas ei tarvitse kävellä, että on Camden High Streetillä.

Camdenhän on yksi Lontoon semmosista "jutuista". Tulee valtavista markkinoista, jotka ovat täällä päivittäin. Oikeastihan kyseessä on 6 eri toria, mutta ihmismassa, joka niillä lamuaa ja se, että ne ovat niin lähekkäin saa aikaan sen, että ne sulautuvat yhdeksi suureksi hulabalooksi.

Täällä on myös paljon pubeja ja baareja, joiden henki on vähemmän posh, kuin monissa muissa paikoissa - minulle mieluista ja kotoisampaa. Camdenissä on myös joitakin live musa paikkoja, joista on ponnahtanut pinnalle esim. Coldplay ja The Strokes.

Fiilis, mikä Camdenistä tulee on aika hyvin summattu tässä pätkässä:

"Famed for its musical links and markets, Camden Town is a shameless clash of alternative culture and commercialism...The nightlife scene here has always been self-consciously cool and deep down every Camden resident prides themselves on being a little bit hip".

Allekirjoitan tämän. Ja onhan se khuul asua täällä koska tää paikka on niin khuul ;)

Mutta.

Kuka jaksaa olla khuul, hip ja boheemi kaiken aikaa? Ja ne turistit! Ne goddäm turistit! Jos haluat esimerkiksi viikonloppuna kävellä Camden Townin metroasemalle, joudut kävelemään autojen seassa. Puuh. Pieni käytännön ongelma täällä asumisen ilosta.

Mutta ihan hauska paikkahan tää on.





















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti