perjantai 11. toukokuuta 2012

Toukokuun alussa

Kävi toinenkin setti kaverei.

Heidän kanssaan tuli pitkälti istuttua pubissa - onhan se täällä niin kertakaikkisen mukavaa. Pariskunnan toinen osapuolihan on asunut Lontoossa. Piti sitä mennä hänen silloiseen suosikkipubiinsa Elephants Headiin. Camdenissä tietty!

Keli ei kyllä ollut heidänkään vierailuaan ajatellen suotuisa, mutta nyt tänään se alkaa näyttää paranemisen merkkejä. Yleisesti ottaen mää olen aina pitänyt säästä puhumista ja sen päivittelyä jotenkin typeränä, mutta tämän saaren ilmasto on kyllä kummallinen. Ensinnäkin suurta närkästystä on herättänyt se, että minä en ole ainoa, jolle on annettu ymmärtää, että kesä on täällä yleensä sateinen ja se paikallinen "kesä" on sitä aikaa, mitä me tunnemme keväänä - vitut! Täällä on ihan oikeasti satanut koko h*lvetin huhtikuun ja toukokuun alun! Reklamaatio! Ja yleensäkin säätilassa ei tunnu olevan samanlaista ennakoitavissa olevaa logiikkaa, kuin Suomessa vaan se saattaa muutta silmänräpäyksessä....hmph! No mutta, se siitä.

Omat fiilikset ovat kyllä kertakaikkisen kummassa tilassa. Toisaalta alan pikkuhiljaa odottaa suurella innolla kotiin paluuta, mutta toisaalta tajuan myös kuinka vähän aikaa on jäljellä ja kuinka paljon on vielä kaikkea mitä haluaisi tehdä ja nähdä. Yksi iso lössi kavereita on tulossa vielä käymään toukokuun lopussa ja tiedän tasan tarkkaan, että pakkailun jne. lähtöön liittyvien asioiden kanssa saa sitten alkaa säätämään myös ajoissa. Pitäisi vielä yksi essee korjata ja palauttaa, sekä toinen essee kirjoittaa kokonaan.

Eipä sillä. Mää tykkään kun on tekemistä :)

Pikkasen kuvia viimeisistä vieraista.

Mulle tuotiin Lonseroo!

Jos jollakin on silmänglasit, minähän kokeilen niitä.

Ohops, harvinaislaatuisen huono kuva, mutta GTn minimaalisesta pikkupullosta piti saada kuva. Lähiräkälässäni tietty.

Mulla on asiaa ja ne kuuntelee.

Hienoja ihmisiä.



Nyt pitää rientää. Illalla on tarkoitus lähteä pitkästä aikaa vaihtariporukalla rimpsalle - otan kameran mukaan ja nyt kuvaan piruvie!

Eilen tuli käytyä myös Cambridgessa, mutta siitä lisää huomenna.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti