tiistai 15. toukokuuta 2012

Viikonlopun muita elämöintejä

Sen lisäksi, että viime viikonloppuna käytiin rimpsalla, tuli hengattua porukassa koko viikonloppu tehden ihania turhuuksia. Tässä on selvästi kaikilla stressi opiskeluista hellittänyt hetkeksi ja samoin sää suosi viikonloppuna ja reilun kuukauden ankeilun jälkeen (kuulin tänään bussissa kuinka paikallinen kuvasi mennen 6 viikon keliä ilmaisulla horendous) ollaan otettua iloa irti auringon paisteesta.

Lauantaina mentiin Portobello Marketille


Illalla soitti Lontoon sinfoniaorkesteri ilmaista musiikkia Traflgar Squarella ... en muista onko tämä tullut mainittua aikaisemminkin, mutta kyseinen platsi on aika monen asian tapahtumapaikka ja joka lauantai siellä tuntuu olevan jonkinlaista juhlallisuutta - olkoon kiinalaista uutta vuotta tai hollannin kansallispäivää.
Me emme olleet tälläkään kerralla ainoita.



Sunnuntaina olemisen sietämätön keveys senkuin jatkui. Aurinko ja jäätelö maittoi Thamesin tuntumassa. Illalla tuli myös piipahdettua Vauxhallissa yhden tykönä juomassa teetä, mutta ilmeisesti sisäinen paparazzini oli uuvutettu sillä sunnuntain ainoa kuva on tämä.


Kivaa ol!

Eilen palautin myös lopullisen vedoksen viimekurssin esseestä. Hurraa! Varsinaisesti en tuotoksesta kyllä voi olla ylpeä. Mutta kunhan piruvie läpi pääsen ja saan pisteet, ettei Kela suutu, niin kaikki on jee.
Eilen ostin menon ja hostellin Edinburghiin (yksi viimeisen kaverierän ihmisistä on ensin siellä pari päivää ja mää päätin liittyä seuraan. Siitä tuonnempana) ja tänään juhlistetaan esseiden valmistumista kattoelokuvalla Hoxtonissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti