keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Hetki yksin

Kello on kohta jumaliste kolme yöllä ja mua ei nukuta. Tää on ihan älytöntä. Mää olen jotenkin niin ilta / yö ihminen, että jos ei ole jotain säännönmukaista aamurutiinia (lue: työtä) lipsahdan tällaiseen touhuun, mikä kertakaikkiaan kiristää. Haaveilen osa-aikahommasta jo pelkästään senkin vuoksi, että saisin taas jonkinlaisesta rutiinista kiinni. Hmph. ( Joo joo, joku voisi laupeasti neuvoa, että "ryhdistäydyt vaan" ... niin. Helpommin sanottu, kuin tehty ).

Asiaan:

Lontoo on valtavan kokoinen kaupunki, jossa on asukkaita tuplasti enemmän kuin Suomessa. Joten jos joskus huomaat olevasi metroasemalla yksin, täytyy hetki ikuistaa.


Heti kuvan ottamisen jälkeen kuului kaiuttimista: "Passengers are please asked to stay within the yellow line on platforms and to refrain from taking any pictures" - unohdin CCTV kamerat.

Samassa alkoi jo ihmisiäkin virrata.

Hieno hetki, joka kesti sekuntin.

P.S. Yllätyksekseni en ole rottia täällä nähnyt. New Yorkissa niitä perkeleitä hengasi metron raiteilla. Täällä olen asemilla nähnyt pikku hiirenpoikia vipeltämässä. Keskellä päivääkin. Ei ihan ihmisten jaloissa, mutta melko lähellä. Joillakin alueilla myös selvästi villiintyneitä kulkukissoja :( mirripolot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti